Om Prospector

Prospector etablerades 2007 och är verksam i Lidköping, där vårt callcenter finns. Våra uppdragsgivare finns över hela landet.

Vi sysselsätter idag ett 40-tal personer på dag- och kvällstid. Vi har kunder inom alla branscher och vi utför uppdrag mot både företag och privatpersoner. Tjänsterna vi erbjuder kan kombineras för att tillgodose era specifika behov. Det kan handla om nykundsbearbetning i form av kartläggningar, prospekteringar,inbjudningar, besöksbokningar eller säljuppdrag.

Våra dedikerade medarbetare och en avancerad teknikplattform i kombination med våra tjänster kan lägga grunden för ett långt och lönsamt samarbete där Prospector blir en integrerad del i ditt företag.

Vi tycker om utmaningar och vår drivkraft är att bidra till din och ditt företags framgång. Vi hittar lösningar med utgångspunkt från din situation. Vi har lång och samlad erfarenhet av vad som fungerar och vad som inte ger önskat resultat. Vår i särklass viktigaste tillgång är du som kund och vi gör alltid vårt yttersta för att överträffa dina förväntningar.

Vi hjälper er att hitta era framtida affärer!
Prospector är medlem i Kontakta (fd Sveriges Callcenterförening SCCF), Medlemskapet i Kontakta visar att vi som medlem efterlever de lagar och regelverk som finns på den svenska marknaden vilket innebär att du garanteras en seriös samarbetspartner. Du kan också vara säker på att det är en bra arbetsplats med bra villkor för de anställda.