Välkommen till familjen Prospector

Omtanke, respekt och gemenskap går alldeles utmärkt att kombinera med krav på prestation och tydliga mål när det handlar om CRM, kundbearbetning och försäljning. Frågar du oss, är det några av de viktigaste framgångsfaktorerna
Resultat växer bäst när människor ser varandra och vet att deras insats och funktion är viktig. Vi har sett det i alla former av uppdrag och vi ser det varje dag. Det skapar sammanhållning, engangemang, delaktighet och i slutändan en familjekänsla som ditt varumärke får alla fördelar av. Hur vi arbetar mot högt ställda mål och hur vi bemöter varandra gör oss till en familj som arbetar tillsammans för att lyckas. Det är också det som vaskar fram guldkornen i dina marknadsföringsinsatser. 
 
Omtanke, respekt och gemenskap gör att vi gång på gång kan leverera över förväntan och se till att du får ut maximal säljeffekt. För oss är det självklart att kollegor får utrymme att utvecklas och växa. Det skapar nämligen engagemang som säljer.

​​​​​​​Varmt välkommen till oss: som kund, som samarbetspartner eller kollega!

Detta är Prospector

Prospector är ett sälj-, kommunikations- och marknadsinformationsföretag som är specialiserat på att starta, underhålla och utveckla affärsdialoger och kundrelationer. Företaget har funnits på marknaden sedan 2007 och har sin bas i Lidköping. Idag är vi ett 40-tal personer som arbetar med uppdrag inom telemarketing, underhåll av kundregister, mötesbokning och säljmöteskontakter, kartläggning av marknader, statistiska undersökningar samt insamlingsarbete till välgörenhetsorganisationer. Exempel på kunder är Läkarmissionen, Svensk Fastighetsförmedling, Veho Bil och Robot Tool. 
 
Prospector är medlem i branschorganisationen Kontakta, en bransch- och intresseorganisation för företag och organisationer som arbetar med seriös kundservice och försäljning på distans. Vi omfattas också av certifieringen "Trygg Kundkontakt". För oss är kollektivavtal självklart.

Boka möte som ger hållbar affärsnytta!


Leads med kvalitet är guld värda. Se till att hitta dem på din marknad.

​​​​​​​Ring: 0510-30 19 20

Skicka en fråga om kundutveckling:
mer.info@prospector.nu