Välkommen till familjen Prospector

Omtanke, respekt och gemenskap går alldeles utmärkt att kombinera med krav på prestation och tydliga mål. Frågar du oss, är dessa faktorer de viktigaste nycklarna till framgång.
Resultat växer bäst när människor blir sedda och får veta att deras insats och funktion är viktig. Detta är något som vi ser vi återkommande i vårt dagliga arbete och i alla former av uppdrag. Det skapar sammanhållning, engangemang och delaktighet som i slutändan ger en familjekänsla som du och ditt varumärke får dra nytta av. Vårt sätt att arbeta mot högt ställda mål samt vårt sätt att bemöta varandra gör oss till en familj som arbetar tillsammans för att lyckas. Det är också det som vaskar fram guldkornen i dina marknadsföringsinsatser. 
 
Omtanke, respekt och gemenskap gör att vi gång på gång kan leverera över förväntan och se till att du får ut maximal säljeffekt. För oss är det självklart att kollegor får utrymme att utvecklas och växa. Det skapar nämligen ett engagemang som säljer.

Detta är Prospector

Prospector är ett sälj-, kommunikations- och marknadsinformationsföretag som är specialiserat på att starta, underhålla och utveckla affärsdialoger och kundrelationer. Företaget har funnits på marknaden sedan 2007 och har sin bas i Lidköping. Idag är vi ett 40-tal personer som arbetar med uppdrag inom telemarketing, underhåll av kundregister, mötesbokning och säljmöteskontakter, kartläggning av marknader, statistiska undersökningar samt insamlingsarbete till välgörenhetsorganisationer. Exempel på några av våra kunder är Läkarmissionen, Barncancerfonden, modexa, Veho Bil och Swedlock. 
 
Prospector är medlem i Kontakta vilket är en bransch- och intresseorganisation för företag och organisationer som arbetar med seriös kundservice och försäljning på distans. Vidare omfattas vi av certifieringen "Trygg Kundkontakt" och har självklart kollektivavtal.

Varmt välkommen till oss som kund, samarbetspartner eller kollega!

Boka möte som ger hållbar affärsnytta!


Leads med kvalitet är guld värda. Se till att hitta dem på din marknad.

​​​​​​​Ring: 0510-30 19 20

Skicka en fråga om kundutveckling:
mer.info@prospector.nu