Referenser

”Vi upplever ett otroligt engagemang i kombination med hög kreativitet och trots många års samarbete känner man sig aldrig ”tagen för given” hos Prospector, de är alltid på tårna för att ständigt ge oss bättre ROI.”
Hanna Rosell
Insamlings- och Marknadschef
Läkarmissionen

”Jag anser att Prospector som företag har en hög lyhördhet och är bra på att göra rätt analys av vårt företag, vilka kunder som bäst passar oss. Som en partner därefter duktiga på att boka upp de kundgrupper de tagit fram. Vi har stor nytta av den erfarenhet de har av extern ny bokning av kunder.”
Nils-Gösta Fransson
Vd, Aktivt Ledarskap
”Prospector har på ett mycket proffsigt och effektivt sätt hjälpt oss att kartlägga behovet av våra produkter hos nya kundsegment. Vi är mycket nöjda!
Erik Doverholm 
MARKETING SUPPORT
Cejn Norden AB
”Vi såg ett stort behov av att komma närmare vår målgrupp, svenska entreprenörsföretag. Vi hade själva en bild av hur marknadsundersökningen skulle utformas, men med hjälp av Prospector lyftes undersökningen ytterligare flera nivåer. I ett och samma projekt kunde vi få fram hur omvärlden påverkar vår målgrupp, hur de ser på framtidsfrågor och samtidigt läsa av deras relation till konkurrenter och förstå deras medievanor. Sammantaget är vi mycket nöjda med insikterna vi nu fått.”
Annie Sebelius
Director Marketing & Communications
Grant Thornton Sverige
"Med Prospectors hjälp har vi nått och bjudit in kunder till våra event som vi inte hunnit hitta själva. Det tillsammans med ett positivt, professionellt och otroligt flexibelt bemötande, har gjort att vi anlitat dem om och om igen."
Kaleida Willen-Jacobson
Finance / Marketing Officer
Middlecon
”Prospector är en bidragande faktor till vår tillväxt och vi är mycket nöjda med deras arbete med att hitta nya kunder och möjligheter.”
Daniel Vukotic
Vd
Polarstäd
”Modexa har valt att samarbeta med Prospector under flera år.

Vårt samarbete har främst inneburit Telemarketing, försäljning och marknadsföring via telefon samt besöksbokning.

För oss på Modexa är det viktigt att alla samtal som görs upplevs som personliga och att det uppfattas som att det är en person från Modexa som ringer. De gäller oavsett om det är ett säljsamtal eller besöksbokning.

Här känner jag att vi har ett mycket bra stöd med hjälp av Prospector. De har under åren av samarbete lärt känna företaget Modexas samt personerna som jobbar på Modexa. Det underlättar arbetet enormt för varje projekt vi gör tillsammans.

När det gäller telemarketing har vi också fått hjälp med att uppdatera delar i vårt affärssystem med information, vilket gör säljarnas vardag enklare. De kan direkt gå in i aktiviteterna på respektive kund och se vad som behöver göras.

När det gäller besöksbokning är det viktigt att samarbetet mellan våra säljare och Prospector är öppet och transparent.  Det handlar om att ha en tydlig målbild av vilka personer som ska bokas in och att det funkar geografiskt, så att säljarna slipper åka kors och tvärs. Även här känner vi oss mycket nöjda, då vi kontinuerligt får avstämningar med hur det löper på samt att vi får till de möten som vi själva kan ha svårt att boka.

Jag kan därför varmt rekommendera ett samarbete med Prospector."
Pia Johansson
Kommunikations – Marknadsansvarig
Modexa

Boka möte som ger hållbar affärsnytta!


Leads med kvalitet är guld värda. Se till att hitta dem på dina marknad.

​​​​​​​Ring: 0510-30 19 20

Skicka en fråga om kundutveckling:
mer.info@prospector.nu