Hållbar affärsnytta är vårt arbetssätt

Att leverera resultat som bara ser bra ut i statistiken är inte tillräckligt bra för oss. Ett svar ska ge dig möjlighet att slutföra en affär, starta en kundrelation eller nå kunskap som har betydelse för din verksamhet. Det kräver kvalitet och hållbarhet från början till slut. 
Vårt uppdrag är att hjälpa dig att skapa affärsnytta. I vårt arbetssätt, men också i det som är den faktiska leveransen. De kontakter du vill ha, den information du behöver eller de svar på frågor som du ställer ska ge en stabil grund att där köpbeslut, kundlojalitet, kundvård eller marknadsföringsstrategier kan bli verklighet.

Rätt samtal vinner i längden

För oss är inget uppdrag det andra likt. Det kräver flexibilitet och engagemang men också fingertoppskänsla i möten med dina potentiella leads såväl som etablerade kunder. För oss är alla samtal en unik dialog där bemötande, förmåga att lyssna av och social kompetens vägar till ett lyckat resultat. Men för att ge kvalitet från början till slut har också strategi, målgruppsurval och kvalitet på register betydelse. Precis som det erbjudande du vill presentera eller de frågor du vill ställa i en undersökning. Ett kritiskt och engagerat öga i alla dessa delar är det du får när du väljer oss. Det innebär också att alla uppdrag inte är för oss. När upplägget är kortsiktigt, för samarbetet, men också i leveransen och det blir tydligt att den inte kommer att ge verklig nytta, då är inte vi din partner.

Tretttio års erfarenhet

Hos Prospector hittar du trettio års samlad erfarenhet av marknadsföring, CRM, strategisk kundbearbetning, informationsinsamling, statistiska undersökningar och säljarbete via telefon. När du anlitar oss får du ta del av arbetssätt och metoder som bygger på hundratusentals kontakter med personer i en mängd olika branscher där vi har varit en katalysator i utveckling av både kontaktytor, affärer, kundservice och varumärkesuppfattning. Ett lyckat resultat handlar självklart om strategi, kvalitet i målgruppsurval, manusupplägg och erbjudanden, men allra mest handlar det om att du får tillgång till erfarna personer som kan ge dig det just du behöver.

Lägg ditt varumärke i trygga händer

När du ger oss ditt förtroende att representera ditt varumärke under ett uppdrag är det vår uppgift att se till att dina kontakter möter en dialog som genomsyras av dina kärnvärden. Samtidigt är målet att flytta fram dina positioner i ett säljarbete. Det är ett stort förtroende. Därför kan du vara säker på att vi matchar rätt personer med rätt kompetens, inställningar och erfarenhet så att det passar just ditt uppdrag. Att det är en framgångsfaktor som ger resultat, tackar vi trettio års branscherfarenhet och många väldigt goda samarbeten för.  

Vad tycker dina kunder om ditt varumärke?


Diskutera kundundersökningar och marknadskartläggningar med oss.

Ring: 0510-30 19 20

Mejla oss på:
mer.info@prospector.nu