Mötesbokningar

Fler bokade möten ger fler möjligheter till affärer, givet att de bokade mötena är av rätt kvalitet. Och det är precis det du får när du väljer Prospector. Vi hjälper dig att bjuda din säljkår på fler kvalitativa möten och som öppnar nya vägar till nya affärer. 
En duktig utesäljare genererar bäst säljresultat i arbetet på fältet eller i möten med potentiella kunder. Använd dina resurser mer effektivt genom att låta oss boka era säljmöten. Det ger en mer motiverad säljkår som får möjlighet att utvecklas och därmed nå bättre resultat i fler intressanta affärsmöten. 

Ett bokat möte som gör skillnad
Hos oss på Prospector får du tillgång till erfarna och kunniga mötesbokare som arbetar för ditt varumärke och agerar i ditt företagsnamn. Oavsett utgången på varje samtal och dialog kan du vara säker på att du representeras på ett sätt som gör att respondenten får en positiv bild av ditt företag.

Rätt adressurval och rätt målgrupp gör hela skillnaden
För att boka kvalitativa möten som genererar långsiktiga affärer krävs en noggrann analys av både målgrupp och dess adressuppgifter. Varje företags förutsättningar att skapa nya affärer är unika. Då vi på Prospector har mångårig erfarenhet av mötesbokningar, och dessutom ständigt arbetar med att förfina och utveckla vår kompetens, kan du vara säker på att vi anpassar bokningarna utifrån din och ditt företags behov och hjälper dig genom hela processen.

Mötesbokningar som passar ditt företag
Varje mötesbokning görs enligt dina anvisningar så att rätt typ av företag blir inbokade och att du får den mötesfrekvens ditt företag behöver. Du kan välja bokningar till fysiska möten såväl som telefon- eller webbmöten, helt efter dina önskemål. Alla bokningar blir bekräftade, tar hänsyn till eventuella restider och du kan se varje bokat möte i realtid i en kalender som är gemensam för säljaren och den besöksbokare som arbetar för dig.

Lägg till en marknadskartläggning
I samband med mötesbokningar kan det vara en god idé att kartlägga de företag som dina mötesbokare pratar med i en marknadskartläggning. Det ger dig en bättre bild av marknaden,kunskap om potentiella kunder samt värdefull information vid marknadsbearbetning. Exemepl på frågor kan vara företagets innehav av olika maskiner, avtalslängd och framtida investeringsbehov. Detta gör också att säljaren kan förbereda sina möten på ett mer effektivt sätt. 
”Jag anser att Prospector som företag har en hög lyhördhet och är bra på att göra rätt analys av vårt företag, vilka kunder som bäst passar oss. Som en partner därefter duktiga på att boka upp de kundgrupper de tagit fram. Vi har stor nytta av den erfarenhet de har av extern nybokning av kunder”

Nils-Gösta Fransson
Vd, Aktivt Ledarskap
Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning

Ett möte med kvalitet är rätt väg till nya affärer


Välj mötesbokning som ger dig möjlighet att bygga långsiktiga kundrelationer.

Vill du har hjälp med att hitta nya kunder?
Ring oss på: 0510-30 19 20 

Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu