Inbjudningar

Möten är ett effektivt sätt att snabbt få kontakt med många som är intresserade av ditt erbjudande. Genom seminarier, frukostmöten och produktdemonstrationer kan du bjuda på kunskap och underhålla affärsrelation. Ibland är ditt företag bästa platsen att bjuda in till, ibland är det en roadshow som blir en perfekt mötesplats.​​​​​
Att skapa en mötesplats eller ett event som ger dig möjlighet att få presentera ditt företag i ett sammanhang som är avslappnat och generöst är ett utmärkt sätt att skapa relationer som ger affärsnytta. Genom att du äger arenan kan du också sätta din agenda. Det ger dig möjlighet att få deltagarnas fulla uppmärksamhet när du visar upp ditt företag och dina tjänster. Hos oss får du inte bara hjälp med inbjudningar, utan också ett bollplank med stor erfarenhet av att genomföra inbjudningar och bokningar till konferenser, säljdemonstationer och föreläsningar.

Inbjudningar är en bra grund till affärsmöten
Inbjudningar är en rationell och kostnadseffektiv metod för att generera möten mellan ditt företags representanter och potentiella leads och befintliga kunder. För att ett event ska bli riktigt lyckat krävs att många tackar ja och de personer som bjuds in verkligen kommer från den målgrupp du vill nå. Hos Prospector får du all hjälp av skickliga projektledare och inbjudare som genomför alla inbjudningar utifrån din och ditt företags specifika behov. Vi hjälper dig genom hela processen.

Bjud in till kunskap och få goodwill tillbaka  
Ett event, seminarium eller demonstration ger dig också möjlighet att presentera personer från ditt företag som kanske inte har direktkontakt med dina kunder men som ändå är viktiga i processen bakom den leverans kunden får. Det ger också din kund möjlighet att få svar på frågor men också ge en djupare förståelse för ditt erbjudande. Dessutom får din kund en bredare bild av ditt företag och ytterligare personliga kontakter. 

Gör dina kunder till hjältar
Kunskapsspridning och delande av erfaranheter är alltid inspirerande. Låt några trogna kunder vara med på ditt event och som ambassadörer beskriva ett par kundcase. Det gör att ditt företag och det du och dina kollegor levererar blir levande, men du gör också din kund till hjälte. Det skapar gemenskap, kunskap och är ett tillfälle för dig att sprida dina tjänster och dina unika fördelar. 
"Med Prospectors hjälp har vi nått och bjudit in kunder till våra event som vi inte hunnit hitta själva. Det tillsammans med ett positivt, professionellt och otroligt flexibelt bemötande, har gjort att vi anlitat dem om och om igen."

Kaleida Willen-Jacobson
Finance / Marketing Officer
Middlecon

Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning

Gör ditt event till en snackis i din bransch! 


Bjud på kunskap och bygg kundrelationer med seminarium och demonstrationer.

Vi hjälper dig med inbjudningarna. Ring: 0510-30 19 20 

Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu