Inbjudningar

Möten är ett effektivt sätt att snabbt få kontakt med många som är intresserade av ditt erbjudande. Genom seminarier, frukostmöten och produktdemonstrationer kan du bjuda på kunskap och samtidigt etablera och underhålla affärsrelationer. Ibland är ditt eget företag den bästa platsen att bjuda in till, ibland är en roadshow det perfekta eventet.​​​​​
Att skapa en mötesplats eller ett event som ger dig möjlighet att få presentera ditt företag i ett avslappnat och generöst sammanhang är ett utmärkt sätt att skapa relationer som ger affärsnytta. När du äger arenan kan du också sätta din agenda. Detta ger dig möjlighet att få deltagarnas fulla uppmärksamhet när du visar upp ditt företag och dina tjänster. 

Inbjudningar är en bra grund till affärsmöten
Inbjudningar är en rationell och kostnadseffektiv metod för att generera möten med både befintliga kunder och nya potentiella leads. För att ett event ska bli riktigt lyckat krävs att många tackar ja och de personer som bjuds in verkligen kommer från den målgrupp du vill nå. Hos Prospector får du all hjälp av skickliga projektledare och inbjudare som genomför alla inbjudningar utifrån din och ditt företags specifika behov. Vi hjälper dig genom hela processen.

Bjud in till kunskap och få goodwill tillbaka  
Ett event, seminarium eller demonstration ger dig också möjlighet att presentera personer från ditt företag som kanske inte har direktkontakt med dina kunder men som ändå är viktiga i processen bakom den leverans kunden får. Detta ger din kund möjlighet att få svar på frågor och därmed en chans till djupare förståelse för ditt erbjudande. Samtidigt får din kund en bredare bild av ditt företag och ytterligare personliga kontakter. 

Gör dina kunder till hjältar
Att dela med sig av sin kunskap och sina erfarenheter är alltid inspirerande. Låt några trogna kunder vara med på ditt event och som ambassadörer beskriva ett par kundcase. Det gör att ditt företag och det du och dina kollegor levererar blir levande samtidigt som du gör din kund till hjälte. Detta skapar en känsla av gemenskap och är samtidigt ett ypperligt tillfälle för dig att framhäva dina tjänster och dina unika kompetenser. 
"Med Prospectors hjälp har vi nått och bjudit in kunder till våra event som vi inte hunnit hitta själva. Det tillsammans med ett positivt, professionellt och otroligt flexibelt bemötande, har gjort att vi anlitat dem om och om igen."

Kaleida Willen-Jacobson
Finance / Marketing Officer
Middlecon

Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning

Gör ditt event till en snackis i din bransch! 


Bjud på kunskap och bygg kundrelationer med seminarium och demonstrationer.

Vi hjälper dig med inbjudningarna. Ring: 0510-30 19 20 

Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu