Vad är ett säljprojekt?

Att arbeta med försäljning och att vara säljare är något som man kan och ska vara stolt över. Försäljning är en livsviktig företeelse för alla typer av företag och för en mängd organisationer och just därför är det viktigt.
Trots det ser många inte på det här arbetet med de ögon det förtjänar och det finns en anledning till det. Och den anledningen är att alla inte bedriver försäljning på ett seriöst sätt och med ett långsiktigt fokus på att det som marknadsförs och säljs skall ge den som väljer att köpa ett tydligt mervärde och den som erbjuder sin vara eller tjänst ett stärkt varumärke och en långsiktigt nöjd kund.

Paketering och rätt erbjudande grunden i all framgångsrik försäljning
Vi på Prospector arbetar med försäljning, en del av oss har gjort det i mer än 30 år och vi är glada och stolta över att göra det. Och därmed också över att erbjuda dig säljinriktade tjänster. Men samtidigt är det så att det finns typer av säljuppdrag som vi tackar nej till och det gör vi när uppdragsgivarens syn på försäljning inte stämmer med vår syn, när det erbjudande som ska presenteras bygger på att vi skall föra den vi kontaktar bakom ljuset eller när uppdragsgivarens affärsidé innebär att vi skulle tvingas profitera på våra anställda.

Prospector kan försäljning!
Vi har löpande kunder som anlitar oss för att sälja deras tjänster och produkter eller för att värva medlemmar och samla in gåvor. Företag med starka varumärken som förstår vikten av att dessa vårdas och som delar vår uppfattning om att försäljning kan och ska bedrivas seriöst. Och att syftet skall vara att generera en hög förnyelsegrad och långsiktigt höga kundvärden utan att det sker på bekostnad av den anställdes villkor. Delar du vår uppfattning och syn på försäljning så är du mer än välkommen att kontakta oss. Vi delar gärna med oss av våra erfarenheter och vi kommer att göra vårt yttersta för att du skall bli nöjd med oss som leverantör och långsiktig partner i din verksamhet.
Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning

Hitta rätt säljverktyg och skapa hållbara kundrelationer


Optimera din nykundsrekrytering tillsammans med oss.

Vill du veta mer? Ring:
Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu