Vad är en inbjudan?

Inbjudningar är en tjänst där vi hjälper er att bjuda in deltagare till era event. Det kan handla om seminarier, frukostmöten, demonstrationer, roadshows eller mässor. Syftet är dels att du skall få fler att besöka ditt event dels att du bättre skall kunna styra vilka som kommer och få det bekräftat.
De hos oss som på ditt uppdrag arbetar med inbjudningar är synnerligen erfarna. Många av dem har arbetat med det här i mer än tio år och de som inte är lika erfarna får självklart all hjälp och support de kan behöva från sina erfarna kollegor. De vi bokar in presenteras för dig i realtid via e-post och de bekräftas samtidigt till den som skall besöka ditt event. Av bekräftelsen framgår även eventuell annan information som du vill komplettera med. Ett par dagar innan eventet påminns den vi bjudit in via ett sms. Eventuella avbokningar kan vi hantera om du så önskar.

Vi erbjuder inbjudningar på två olika nivåer:

En helt företagsanpassad inbjudan. Det innebär att vi fullt ut anpassar målgrupp, manus, rapportering och så vidare till dina behov. Kontakta oss för en offert.

Ett så kallat pilotprojekt. En sådan inbjudan används ofta av företag som vill prova på om den här tjänsten kan ge dem det de verkligen behöver. Våra pilotprojekt har ett fast pris som inkluderar allt. Du väljer själv vilka vi ska ringa men antalet genomförda samtal är begränsat och rapportering samt all information som vi samlat in skickas till dig enligt vårt standardförfarande.
Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning

Se till att rätt personer kommer till ditt event


Skapa möten med potentiella kunder och bygg långsiktiga kundrelationer.

Vill du veta mer? Ring oss på:
Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu