Vad är mötesbokning?

Mötesbokning är en tjänst där vi hjälper er att boka möten. Syftet är att dina representanter skall tillbringa en större del av sin tid i kundmöten och därmed göra fler affärer.
Prospectors mötesbokare är erfarna. Många av dem har arbetat med mötesbokning i mer än tio år och de som inte är lika erfarna får självklart all hjälp och support de kan behöva från sina kollegor. Kanske är det just detta som gjort att vi av många anses vara Sveriges bästa företag när det kommer till mötesbokning.

Möten med kvalitet

Vårt fokus vid all mötesbokning ligger alltid på att ge dig möten med substans och kvalitet även om det ibland kan innebära att vi bokar lite färre möten. Extra bra blir det när vi får hjälpa dig att boka löpande och skälet till det är att våra mötesbokare i hög grad arbetar som en säljare. Det vill säga att de i flera steg och i flera kontakter successivt bygger upp intresse och återkontakter. Dessa läggs sedan upp som personliga bevakningar som följs upp av mötesbokaren. Ibland kan det handla om flera veckor eller rent av månader fram i tiden för att du skall få mötet bokat när det är som mest motiverat.

Service som underlättar bra säljmöte

Aktuella möten kan synkas med aktuell säljares kalender och alla fysiska möten kan planeras in geografiskt för att du skall få så logiska resor som möjligt. De möten vi bokar presenteras för dig i realtid via e-post och de bekräftas samtidigt till den du skall besöka. Av bekräftelsen framgår även eventuell annan information gällande det aktuella mötet. Ett par dagar innan mötet påminns såväl du som den du ska besöka via ett sms. Eventuella avbokningar kan vi hantera och boka om. Vi erbjuder mötesbokning på två olika nivåer:

En helt företagsanpassad mötesbokning. Det innebär att vi fullt ut anpassar målgrupp, manus, rapportering och så vidare till dina behov. Kontakta oss för en offert.

Ett så kallat pilotprojekt. En sådan mötesbokning används ofta av företag som vill prova på om den här tjänsten kan ge dem det de verkligen behöver. Våra pilotprojekt har ett fast pris som inkluderar allt. Du väljer själv vilka vi ska ringa men antalet genomförda samtal är begränsat och rapportering samt all information som vi samlat in skickas till dig enligt vårt standardförfarande. 
Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning

Möten med kvalitet bygger långsiktiga kundrelationer


Optimera dina säljresurser genom få hjälp med leadsgenerering och mötesbokning.

Vill du veta mer? Ring oss på:
Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu