Ett tillfälle för dig som levererar produkter och tjänster till laboratorier!

Vi genomför 100 intervjuer med laboratorier med fler än 10 anställda. Här har du möjlighet att få ditt företag personligt presenterat samt få svar på de frågor som du behöver ställa.
Dina frågor bör handla om produkter och tjänster som upphandlas av eller är välkända för den laboratorieansvariga. Det kan handla om allt från analysutrustning och instrument till förbrukningsmaterial och tjänster som ett laboratorium kan vara intresserad av.
 
Att delta i den här aktiviteten ger dig en möjlighet att få information om aktuella behov tidigt och vara först ut med ditt erbjudande till din marknad. Intervjuerna kommer att genomföras för flera företag samtidigt men vi säkerställer att det inte finns mer än ett företag som ställer frågor om exakt samma sak.
 
I priset ingår en kort personlig presentation av ditt företag och upp till sju exklusiva frågor där du har ensamrätt inom ditt produktområde. Endast sex företag får vara med och det är ”först till kvarn” som gäller så vänta inte med din beställning…

Vi presenterar ditt företag och ställer dina frågor till laboratorieansvariga i Sverige

100 intervjuer med exklusiv information. 

Säkra din plats:
0510-30 19 20
​​​​​​​

Eller skicka din fråga direkt till:
mer.info@prospector.nuVart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning