Ett tillfälle för dig som levererar produkter och tjänster till verkstadsindustrin!

Vi genomför 75 intervjuer med verkstad- och produktionsansvariga inom verkstadsindustrin i Sverige. Och nu har du möjlighet att få ditt företag personligt presenterat och få svar på de frågor som du behöver ställa.
Dina frågor bör handla om produkter och tjänster som upphandlas av eller är välkända för den verkstads- och produktionsansvarige. Det kan handla om allt från maskiner och utrustning till insatsvaror, förbrukningsmaterial och tjänster som branschen kan vara intresserad av.
 
Att delta i den här aktiviteten ger dig en möjlighet att få information om aktuella behov tidigt och vara först ut med ditt erbjudande till din marknad. Intervjuerna kommer att genomföras för flera företag samtidigt men vi säkerställer att det inte finns mer än ett företag som ställer frågor om exakt samma sak.
 
I priset ingår en kort personlig presentation av ditt företag och upp till sju exklusiva frågor där du har ensamrätt inom ditt produktområde. Endast sex företag får vara med och det är ”först till kvarn” som gäller så vänta inte med din beställning…

Vi presenterar ditt företag och ställer dina frågor till verkstadsindustrin i Sverige

75 intervjuer med exklusiv information. 

Säkra din plats i Underhållsfakta:
0510-30 19 20
​​​​​​​

Eller skicka din fråga direkt till:
mer.info@prospector.nu
Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning