Bygg- och hantverksföretag

Att veta vilka fastighetsbolag eller fastighetsägare som bygger till, bygger nytt eller står inför stora ombyggnationer är guld värt för företag inom bygg- och hantverkarbranschen. Med en FAKTA-tjänst får ditt företag rätt information.
Under en lång tid har intresset för kartläggning av marknader hos företag inom bygg- och hantverk ökat stadigt. Vinsten att känna sin marknad är stor, både vad gäller trender, utveckling och projekt som är redo att startas. Genom att låta Prospector göra grovjobbet kan företag som ditt lägga fokus på riktade säljinsatser med möjligheter till bra avslut och så klart arbeta fokusert med sin kärnverksamhet. Det skapar nya affärer.

​​​​​​​Målgruppen består till största del av fastighetsbolag samt andra typer av företag som äger sina egna fastigheter. I vissa fall kan även större byggföretag vara av intresse. Exempelvis när du är intresserad av att få del av underentreprenader. Med hjälp av FAKTA-tjänster får du en regional marknadskartläggning till låg kostnad som ger dig värdefull marknadsinformation om din bransch.

Vill du veta mer om hur du kan kartlägga din marknad?


Ring oss, så får du en lönsam offert:
0510-30 19 20

Eller mejla en fråga till:
mer.info@prospector.nu
Vart ska du börja?

Börja med kostnadsfri rådgivning