Håll hjulen rullande

Flexibilitet är avgörande i svåra situationer. Att snabbt få tillgång till kompetent personal och få utrymme att agera kan ha stor effekt för dina affärsrelationer de närmaste månaderna.

Här kommer fem goda råd från oss på Prospector:

  • Sitter säljpersonal i karantän eller riskerar de att hamna där? Håll trycket uppe och bearbeta de kunder och kundämnen som annars hade blivit obearbetade med hjälp av oss. Vi kan följa upp utskick och offerter, presentera erbjudanden och framför allt se till att dina relationer med marknaden upprätthålls på ett bra sätt.
  • Se till att genomföra potentiella kundmöten. En större andel av de möten som bokas just nu är webb- eller telefonmöten, ta hjälp av specialister på dessa kanaler.
  • Ersätt planerade seminarier med webbinarier. Vi hjälper dig att bjuda in deltagare.
  • Har viktiga mässor blivit inställda? Vi kan kontakta potentiella kunder och kontakter för att presentera ditt företag, produkter, tjänster samt mervärden. Passa på att ställa frågor som hjälper dig att prioritera din fortsatta marknadsbearbetning.
  • Hinner inte kundtjänsten med? Blir väntetiden i växeln oacceptabelt lång? Kontakta oss, vi har teknik och kunskap för att hantera de samtal som du behöver hjälp med.
​​​​​​​​​​​​​​Vi tycker om utmaningar och vår drivkraft är att bidra till din och ditt företags framgång. Vi hittar lösningar med utgångspunkt i din situation.

Fyll i dina kontaktuppgifter så återkommer vi för ett förutsättningslöst samtal!